Ch. Barkley: Labai nepatinka, kad B. Simmonso bijo mesti į krepšį

Ch. Barkley: Labai nepatinka, kad B. Simmonso bijo mesti į krepšį

Kaip jau skelbėme, NBA superžvaigždė ir Dabar jau, galima sakyti, buvęs vienas Filadelfijos "76ers" lyderių Benas Simmonsas nekontaktuoja su klubu ir pareiškė, kad pageidauja mainų.



Žiniasklaida spėlioja, kur bus sekanti jo stotelė, pats australas paminėjo kelias komandas, į kurias norėtų persikelti, o ketvirtadienį rėžė: "Bet kur, tik ne "76ers".

Šlovės muziejaus narys bei TNT komentatorius ir apžvalgininkas Charlesas Barkley, kuris pats yra rungtyniavęs Filadelfijos komandoje, išsakė savo nuomonę, kuo 25-erių 211 cm ūgio įžaidėjas labiausiai dirgina sirgalius.

"Apie Simmonsą manęs klausinėja kiekvieną dieną. Kas labiausiai dirgina "76ers" sirgalius jo atžvilgiu... Manau, jie pyksta dėl to, kad Benas bijo.


Pavyzdžiui, pažiūrėkite "Bucks" rungtynes. Tas vaikinas Giannis Antetokounmpo baudas meta ne geriau už Simmonsą, tačiau jis nebijo! Tai jo nestabdo", – teigia Ch.Barkley.

B.Simmonsas šiame sezone nustatė NBA antirekordą atkrintamosiose varžybose realizuojant baudų metimus (34,2 proc.) žaidėjams, kurie atliko ne mažiau 70 bandymų (25/73). Lemiamame septintajame serijos prieš Atlantos "Hawks" mače jis nesurizikavo mesti iš po krepšio likęs vienas.

G.Antetokounmpo pataikymas nuo baudų linijos atkrintamosiose buvo 58,7 proc., tačiau jis atvedė "Bucks" iki čempionų titulo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: