„Nets“ gretas papildė L. Aldridge'as (D. Jordanas kelsis į „Lakers“)

„Nets“ gretas papildė L. Aldridge'as (D. Jordanas kelsis į „Lakers“)

Bruklino "Nets" toliau aktyviai dirba NBA lygos tarpsezonyje formuodamas superkomandos sudėtį. Šį kartą vieną blėstančią žvaigždę pakeis kita – jau net paskelbusi apie karjeros pabaigą.



Šį kartą buvo atlikti mainai su Detroito "Pistons" klubu, kuriam atiteko DeAndre Jordanas, keturi naujokų biržos antrojo rato šaukimai bei 5,8 mln. dolerių.

Į Brukliną keliasi Nigerijos kilmės amerikietis Jahlilas Okaforas ir Gvinėjoje gimęs Sekou Doumbouya su Prancūzijos pasu.

D.Jordanas Detroite neužsibus, "Pistons" turėtų išpirkti jo kontraktą, o centras kelsis į "Lakers", kur, kaip jau rašėme, turėtų pakeisti Marcą Gasolį.


Praėjusiame sezone 33-ejų 211 cm ūgio vidurio puolėjas vidutiniškai per 22 minutes mesdavo 7,5 taško (76,3 proc. dvit., 50 proc. baudų), sugriebdavo 7,5 kamuolio, atlikdavo 1,6 rezultatyvaus perdavimo ir blokuodavo 1,1 metimo.

25-erių 208 cm ūgio centras J.Okaforas per 13 minučių rinko 5,4 taško ir atkovojo 2,4 kamuolio.

20-metis 203 cm ūgio lengvasis krašto puolėjas S.Doumbouya per 16 minučių pelnė 5,6 taško ir atkovojo 2,4 kamuolio.

Tačiau į Brukliną grįžtą vos penkerias rungtynes "Nets"  gretose sužaidęs ir balandžio mėnesį apie įspūdingos karjeros pabaigą paskelbęs, o neseniai persigalvojęs LaMarcusas Aldridge'as, su kurio sudaryta 2,6 mln. dolerių sutartis.

Visą savo karjerą Portlando "Trail Blazers" bei San Antonijaus "Spurs" praleidęs septynerių "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis prie "Nets" prisijungė kovo pabaigoje ir spėjo ant parketo pasirodyti vos penkiuose susitikimuose.

Per 15 sezonų NBA L.Aldridge'as viso uždirbo apie 211 mln. dolerių.

35-erių 211 cm ūgio puolėjas viso sužaidė 1029 rungtynes, vidutiniškai per 34 minutes rinko 19,4 taško, atkovojo 8,2 kamuolio, atliko po 2 rezultatyvius perdavimus ir blokavo 1,1 metimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: