„Lakers“ legenda J. Worthy: klube daug pretenduojančių tapti rūbinės lyderiu, bet jie susitvarkys

„Lakers“ legenda J. Worthy: klube daug pretenduojančių tapti rūbinės lyderiu, bet jie susitvarkys

Los Andželo "Lakers" legenda Jamesas Worthy mano, kad Kalifornijos komandai įsigijus keletą patyrusių ir įtakingų žaidėjų teks apsispręsti, kieno balsas skambės rūbinėje.



"Visi tie veteranai turi milžinišką patirtį. Praėjusiame sezone šį vaidmenį atliko Jaredas Dudley, prieš jį buvo Rajonas Rondo.

Tačiau kai kalbama apie kolektyvines pastangas, reikia išsirinkti tuos, kurie kalbės ir nuteikinės. Manau, kad veteranai išspręs šį klausimą.

Pavyzdžiui, Wayne'as Ellingtonas ne iš tų, kurie mėgsta daug kalbėti. Baazemore'as taip pat linkęs demonstruoti savo savybes aikštėje. Tačiau kai kalba vaikinas toks kaip Rondo, į jo žodžius atkreipiamas dėmesys. Carmelo jau seniai lygoje, jis taip pat gali pasireikšti šioje srityje.


Patyrę žaidėjai žino, kas turi kalbėti, jie privalo išsiaiškinti šioje situacijoje", – teigia visą savo karjerą "Lakers" praleidęs ir triskart NBA čempionu tapęs 60-metis J.Worthy.

206 cm ūgio puolėjas viso sužaidė 926 rungtynes, vidutiniškai per 32 minutes rinko 17,6 taško, atkovojo 5,1 bei perėmė 1,1 kamuolio ir atliko po 3 rezultatyvius perdavimus.

2003 m. J.Worthy išrinktas į Šlovės muziejų, o jo 42-uoju numeriu pažymėti marškinėliai iškelti į "Staples Arena" palubę.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: