Ch. Boshas nenori lyginti skirtingų epochų žaidėjų: B. Russellas žaidė prieš gaisrininkus

Ch. Boshas nenori lyginti skirtingų epochų žaidėjų: B. Russellas žaidė prieš gaisrininkus

Buvusi Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždė Chrisas Boshas pokalbyje su J.J.Redicku nepanoro aptarti buvusio bendražygio, o dabar Los Andželo "Lakers" lyderio LeBrono statuso.



Dukart lygos čempionas ir 11-os "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis mano, kad nesąžininga lyginti garsiausius skirtingų epochų krepšininkus.

"Aš nesiimu panašių sulyginimų. Neįmanoma visų statyti į vieną eilę, tai būtų nesąžininga Magico, Kareemo, Kobe ir Billo Russello atžvilgiu.

Russellą patalpinčiau į atskirą Visatą. Šis didis čempionas nuskynė titulus ir trenerio kėdėje, vėliau kovojo už sportininkų teises. Ar vadinti jį ir didžiu filantropu bei kovotoju už žmonių teises, nežinau. Šis žmogus turi savo atskirą orbitą", – paaiškino aukštaūgis.


J.J.Redickas priminė, kad kai kurie iš 11-os B.Russello titulų buvo iškovoti tais laikais, kai NBA buvo 8 komandos, o triumfui užteko dviejų atkrintamųjų varžybų etapų.

"Na, tai tiesa, nepaisant visos jo didybės, jis žaidė prieš gaisrininkus. Jo oponentai turėjo kitas profesijas, vasarą dirbo kitose vietose. Kažkas buvo gelbėtojas, kažkas po sezono padirbėdavo statybose. Sezonui pasibaigus vaikinai užsiimdavo kitais reikalais, bro", – atsakė Ch.Boshas.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: