„Nets“ sutriuškino „Lakers“, abiejų komandų žvaigždės ilsėjosi (VIDEO)

„Nets“ sutriuškino „Lakers“, abiejų komandų žvaigždės ilsėjosi (VIDEO)

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) lygos kontrolinių rungtynių ciklą pradėjo dvi rimčiausiomis pretendentėmis į titulą įvardijamos komandos.



Bruklino "Nets" klubas išvykoje 123:97 (25:19, 32:30, 27:32, 39:16) sutriuškino Los Andželo "Lakers" krepšininkus.

Steve'o Nasho kariaunoje nežaidė superžvaigždžių trio Kevino Duranto, Jameso Hardeno ir Kyrie Irvingo, taip pat nerungtyniavo Blake'as Griffinas, Patty Millsas, Joe Harrisas ir Jamesas Johnsonas.

Kaip jau rašėme, Kalifornijos klubo vyriausiasis treneris Frankas Vogelis išvakarėse pranešė, kad šiame susitikime nedalyvaus L.Jamesas, Russellas Westbrookas, Carmelo Anthony ir Trevoras Ariza, o Anthony Davisą buvo planuojama išleisti į aikštelę tik pirmajame ketvirtyje. T.Ariza nežaidė dėl pėdos skausmų, o kitiems krepšininkams nuspręsta skirti poilsio.


A.Davisas, kaip ir buvo žadėta, ant parketo praleido 11 minučių, įmetė 6 taškus (2/6 dvit., 2/3 baudų), atkovojo bei perėmė po kamuolį, atliko rezultatyvų perdavimą, po 2 kartus suklydo bei prasižengė.

"Lakers": Malikas Monkas 15 (3/6 trit.), Dwightas Howardas (6 atk. kam., 6 praž.) ir Wayne'as Ellingtonas po 11, Chaundee Brownas ir Talenas Hortonas-Tuckeris po 10, Kendrickas Nunnas 9 (7 atk. kam.), DeAndre Jordanas 7 (3 bl.).

"Nets": Camas Thomasas 21, Day'Ronas Sharpe'as (6 atk. kam.) ir Davidas Duke'as (7 atk. kam., 3 per. kam.) po 13, Sekou Doumbouya 11, Paulas Millsapas 10 (10 atk. kam., 2 bl.), Devontae Cacokas ir Kessleris Edwardsas (5 atk. kam.) po 9.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: