„Warriors“ žvaigždė A. Wigginsas visgi pasiskiepijo

„Warriors“ žvaigždė A. Wigginsas visgi pasiskiepijo

Kaip jau rašėme, vienas San Fransisko "Golden State Warriors" lyderių Andrew Wigginsas ateinančiame NBA sezone rizikavo praleisti "karių" namų rungtynes dėl nenoro skiepytis nuo COVID19.



Kaip neseniai pranešė "San Fransisco Cronicle", krepšininkui galėjo būti padaryta išimtis dėl religinių įsitikinimų. Priešingu atveju, A.Wigginso lauktų po 350 tūkst. dolerių bauda už kiekvieną praleistą mačą – viso 16,6 mln. reguliariajame sezone.

Vėliau lyga pranešė, kad išnagrinėjo atleto prašymą ir nusprendė jį atmesti. Taip pat paskelbta, kad "Chase Center" arenoje negalės lankytis nepaskiepyti žiūrovai nuo 12 metų.

Krepšininkas praleido šeštadienio treniruotę, o komandos vyriausiasis treneris Steve'as Kerras žiniasklaidos atstovams paaiškino, kad jis sunegalavo.


Sekmadienį paskelbta, kad A.Wigginsas visgi pasiskiepijo.

2014 m. naujokų biržos pirmasis šaukimas kategoriškai pasisakė prieš vakcinavimą. Sunerimęs klubas pasamdė krepšininkui žinomą gydytoją iš Oaklando, kuris specializuojasi vakcinacijai prieštaraujančių žmonių konsultavimu. Tačiau tuomet tai A.Wigginso nusistatymo nepakeitė.

Praėjusiame sezone 26-erių 201 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 33 minutes rinko 18,6 taško (38 proc. trit.), atkovojo 4,9 kamuolio, atliko 2,1 rezultatyvaus perdavimo ir blokavo po 1 metimą.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: