Antrame NBA visų laikų geriausių 25-uke: M. Jordanas ir M. Johnsonas

Antrame NBA visų laikų geriausių 25-uke: M. Jordanas ir M. Johnsonas

Kaip jau rašėme, šiame sezone Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) švenčia 75 metų jubiliejų. Šia proga bus išrinkta 75 visų laikų geriausiųjų, kaip prieš 25 metus buvo paskelbtas 50-ukas.



Naują rinktinę sudarė komisija iš žiniasklaidos atstovų, esamų ir dabartinių lygos žaidėjų, trenerių, generalinių vadybininkų, klubų vadovų.

Visi krepšininkai bus paskelbti ne iš karto, trečiadienį paviešintas antrasis 25-ukas. Žaidėjai yra išdėstyti ne pagal surinktus balsus, o abėcėlės tvarka.

Šį kartą sąraše nėra europiečių bei pateko tik vienas šiuo metu dar rungtyniaujantis krepšininkas – Finikso "Suns" atakų organizatorius Chrisas Paulas.


Jame galima išvysti geriausiu visų laikų tituluojamą Michaelą Jordaną ir jo bendražygį Scottie Pippeną bei legendinio Čikagos "Bulls" tandemo oponentus Isiah Thomasą, Magicą Johnsoną, Larry Birdą, o nuo garsių pavardžių gausos užima kvapą.

Antrasis 25-ukas:

Paulas Arizinas, Rickas Barry, Larry Birdas, Wiltas Chamberlainas, Clyde’'s Drexleris, Timas Duncanas, Patrickas Ewingas, Waltas Frazieras, Kevinas Garnettas, Johnas Havličekas, Allenas Iversonas, Magicas Johnsonas, Samas Jonesas, Michaelas Jordanas, Karlas Malone'as, Robertas Parishas, Chrisas Paulas, Scottie Pippenas, Billas Sharmanas, Isiah Thomasas, Nate'as Thurmondas, Wesas Unseldas, Billas Waltonas, Jerry Westas ir Jamesas Worthy.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: