E. Kanteris Freedomas: daugelis tamsiaodžių prašo manęs kritikoti LeBroną ir M. Jordaną

E. Kanteris Freedomas: daugelis tamsiaodžių prašo manęs kritikoti LeBroną ir M. Jordaną

Neseniai pavardę pakoregavęs bei JAV pilietybę priėmęs Bostono "Celtics" centras Enesas Kanteris nenustoja malti liežuviu.



Šį kartą turkas pareiškė, kad daugelis tamsiaodžių žaidėjų prašo jo kritikuoti Los Andželo "Lakers" lyderį LeBroną Jamesą bei Čikagos "Bulls" legendą Michaelą Jordaną už veidmainiškumą.

"Ką bekalbėčiau, niekada neturiu omenyje juodų ar baltų sportininkų, raudonų ar violetinių. Odos spalva neturi reikšmės.

Maža to, kalbėjau su dauguma komandos draugų, ir daugelis tamsiaodžių žaidėjų manęs prašo kritikuoti tuos ar anuos žaidėjus. Mažai kas apie tai žino.


Jie prašo manęs kritikuoti LeBroną Jamesą ir Michaelą Jordaną už veidmainiškumą. Būtent jie man sufleruoja tezes apie tai, ką galima kalbėti, o ko ne", – teigia E.Kanteris Freedomas.

Priminsime, kad lapkritį turkas kritikavo lygos superžvaigždę dėl jo abejingumo Kinijos veiksmams, o neseniai rašėme, kaip ką tik JAV pilietybę priėmęs aukštaūgis žaidėjo apšviesti "Karalių Jamesą", jei jam trūksta išsilavinimo.

Tokią progą "Laisvė" turėjo naktį iš antradienio iš trečiadienio, kai komandos susitiko tarpusavyje.

L.Jamesas dvikovos metu buvo priėjęs prie "keltų" atsarginių žaidėjų suolelio ir bendravo su varžovais, tačiau E.Kanteris Freedomas tylėjo ir nežiūrėjo į po keturis kartus NBA čempiono bei lygos MVP pusę.

"Ten, iš kur esu kilęs, mes tokį elgesį vadiname "mėtyti akmenis ir slėpti rankas". Eneso energija keičiasi, kai jie susiduria gyvai. Nekreipkite į mane dėmesio ir tęskite..." – parašė savo ypatingų simpatijų "Lakers" ir asmeniškai L.Jamesui neslepiantis NBA čempionas "keltų" gretose bei krepšinio ekspertas Kendrickas Perkinsas.

M.Jordaną E.Kanteris Freedomas kritikavo už tai, kad jis nieko nepadarė tamsiaodžių bendruomenės labui.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: