Shaqas kirto K. Irvingui: nenori aukotis, nešk savo užpakalį iš čia!

Shaqas kirto K. Irvingui: nenori aukotis, nešk savo užpakalį iš čia!

Kaip jau rašėme, su daugybe įvairaus pobūdžio problemų susidūrusiam Bruklino "Nets" klubui teko pakeisti griežtą sprendimą.



Sezono pradžioje "Nets" galutinai atsibodo istorija su NBA lygos superžvaigždės ir komandos pagrindinio atakų organizatoriaus Kyrie Irvingo kategorišku atsisakymu skiepytis, buvo nutarta, kad krepšininkas negalės treniruotis ir rungtyniauti visuose mačuose, kol nepakeis savo nusistatymo.

Penktadienį "The Atletic" apžvalgininkas Shamsas Charania pranešė, kad traumų ir koronaviruso išretintos komandos vadovybė nutarė įtraukti septynių "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvį į sugrįžimo procesą ir leisti jam žaisti išvykos mačuose.

Tuo tarpu legendinis NBA vidurio puolėjas, keturiskart čempionas, Šlovės muziejaus narys bei TNT laidų vedėjas Shaquille'as O'Nalas mano, kad "Nets" turi išmainyti įžaidėją.


"Kalbama apie pasiaukojimą. Kaip komanda gali tapti čempione, jei vienas pagrindinių žaidėjų nėra pasirengęs aukotis?

Kyrie turi savo nuomonę, tai normalu. Bet jei esi mano klube ir negali žaisti namų rungtynių, tu mums nereikalingas.

Jei mes turime šansą nugalėti, o tu nesi pasirengęs aukotis komandos labui, eik į kitą vietą. Nešk iš čia savo užpakalį!" – pareiškė Shaqas.

Šeštadienį "Nets Daily" paskelbė, kad K.Irvingui atliktas koronaviruso testas yra teigiamas, jis į trauktas į NBA sveikatos ir saugumo protokolą.

K.Irvingas visgi kategoriškai atsisako skiepytis bei laukia augalinės kilmės vakcinos testavimo pabaigos.

Priminsime, kad pagal taisykles nevakcinuoti žaidėjai negali dalyvauti "Nets" namų rungtynėse, tai galioja ir San Fransiske, o nuo sausio 15 dienos įsigalios Toronte, tačiau kituose miestuose maištaujantis krepšininkas galėtų žaisti.

Niujorko miesto valdžios atstovai jau kelis kartus patvirtino, kad neplanuoja pakeisti su COVID-19 susijusių reikalavimų.


Praėjusiame reguliariajame sezone K.Irvingas dėl įvairiausių, dažnai kritikuojamų priežasčių praleido 18 iš 72 rungtynių.

29-erių 188 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 35 minutes rinko 26,9 taško (40,2 proc. trit.), atkovojo 4,6 bei perėmė 1,4 kamuolio ir atliko po 6 rezultatyvius perdavimus.

K.Irvingo kontraktas šiam sezonui yra 35 mln. dolerių, kitam – 36,6 mln. su žaidėjo opcija.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: