„Lakers“ nustatė du pagrindinius tikslus mainų rinkoje

„Lakers“ nustatė du pagrindinius tikslus mainų rinkoje

Kaip jau ne kartą rašėme, NBA lygos sezono pradžioje kaip reikiant šlubuojantis Los Andželo "Lakers" klubas rengiasi rimtoms permainoms mainų rinkoje.



"The Athletic" apžvalgininkas Shamasas Charania praneša, kad Kalifornijos komandoje yra nustatyti du tikslai bei svarstoma, kokiu būdu į ekipą galėtų būti išmainyti Benas Simmonsas iš Filadelfijos "76ers" ir Jerami Grantas iš Detroito "Pistons".

Pažymima, kad pirmasis sustiprintų "Lakers" gynybą, o antrasis išsiskirtų rinkdamas taškus.

Priminsime, kad B.Simmonsas pareiškė, jog gali pereiti į bet kurį iš 29 NBA klubų, tik ne likti "76ers" gretose ir praleido beveik visą treniruočių stovyklą bei yra "nepasirengęs mentaliai" rungtyniauti šiame sezone. Australas praleidinėja rungtynes ir moka solidžias baudas.


Praėjusiame NBA lygos reguliariajame sezone B.Simmonsas vidutiniškai per 32 minutes rinko 14,3 taško (61,3 proc. baudų), atkovojo 7,2 bei perėmė 1,6 kamuolio ir atliko 6,9 rezultatyvaus perdavimo.

Atkrintamosiose varžybose 25-erių 211 cm ūgio atakų organizatorius buvo labiausiai kritikuojamas dėl baudų pataikymo – 11,9 pelnyto taško (34,2 proc. baudų), 7,9 atkovoto bei 1,3 perimto kamuolio ir 8,8 rezultatyvaus perdavimo per 34 minutes.

Tuo tarpu "Pistons" murdosi pačiame turnyrinės lentelės dugne, o olimpinis čempionas J.Grantas demonstruoja puikų žaidimą.

27-erių 203 cm ūgio puolėjas per 33 minutes įmeta 20,1 taško, atkovoja 4,8 bei perima 1,1 kamuolio, atlieka 2,6 rezultatyvaus perdavimo ir blokuoja 1,1 metimo.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: