Shaqas vėl rėžė kritikos „Nets“ dėl K. Irvingo: jūs pirmaujate, kvailiai, jis jums nereikalingas

Shaqas vėl rėžė kritikos „Nets“ dėl K. Irvingo: jūs pirmaujate, kvailiai, jis jums nereikalingas

Šlovės muziejaus narys bei TNT ekspertas Shaquille'as O'Nealas vėl užsipuolė Bruklino "Nets" dėl maištaujančios ir skiepytis atsisakančios NBA žvaigždės Kyrie Irvingo sugrąžinimo į rikiuotę.



"Nekenčiu, kai žmonės mėtosi garsiais pareiškimais apie savo ketinimus. "Nets" buvo pareiškę: "Kyrie, jei nesi pasirengęs žaisti visose rungtynėse, net neateik".

O dabar, kai kilo problemų, o keli vaikinai iškrito dėl koronaviruso, jie leido Kyrie žaisti. Aš tokio sprendimo negerbiu.

Jie supanikavo lygioje vietoje. Jie elgiasi taip, tarsi būtų septinti lygoje. Esate pirmoje vietoje, kvailiai. Jis jums nereikalingas", – rėžė Shaqas.


Priminsime, kad pagal Niujorke nustatytas kovos su COVID-19 taisykles negalima treniruotis ir žaisti nevakcinuotiems žaidėjams.

"Nets" neseniai pakeitė savo sprendimą dėl Irvingo ir leido jam prisijungti prie komandos, kad galėtų jai padėti namų rungtynėse.

Kaip jau rašėme, 29-erių 188 cm ūgio atakų organizatoriaus koronavirusoo testas buvo teigiamas, tad jis iš karto pateko ne į treniruotes, o į karantiną.

Bruklino klubas su 21 pergale ir 9 pralaimėjimais yra vienvaldis Rytų konferencijos lyderis.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: