„Nets“ vadybininkas nenuliūdo dėl teigiamo K. Irvingo testo: tai pritildė antivakserius

„Nets“ vadybininkas nenuliūdo dėl teigiamo K. Irvingo testo: tai pritildė antivakserius

Anoniminiu pageidavęs likti Bruklino "Nets" vadybininkas pareiškė, kad jo nenuliūdino žinia dėl NBA lygos superžvaigždės bei vieno komandos lyderių Kyrie Irvingo teigiamo COVID-19 testo.



Priminsime, kad kategoriškai atsisakęs skiepytis krepšininkas buvo nušalintas nuo visų treniruočių ir rungtynių, tačiau vėliau klubas jam leido žaisti išvykos mačuose.

Tačiau atakų organizatorius nukeliavo ne į aikštelę, o į karantiną.

"Kai Kyrie atliktas testas buvo teigiamas, manęs tai nė kiek nenustebino, nes tai ir turėjo įvykti.


Kažkiek net nudžiugino tokia eiga, kadangi tai kažkiek leido užčiaupti antivakserius, kurie sveikino jo sprendimą", – teigia neįvardintas "Nets" darbuotojas.

Priminsime, kad pagal taisykles nevakcinuoti žaidėjai negali dalyvauti "Nets" namų rungtynėse, tai galioja ir San Fransiske, o nuo sausio 15 dienos įsigalios Toronte, tačiau kituose miestuose maištaujantis krepšininkas galėtų žaisti.

Niujorko miesto valdžios atstovai jau kelis kartus patvirtino, kad neplanuoja pakeisti su COVID-19 susijusių reikalavimų.

Praėjusiame reguliariajame sezone K.Irvingas dėl įvairiausių, dažnai kritikuojamų priežasčių praleido 18 iš 72 rungtynių.

29-erių 188 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 35 minutes rinko 26,9 taško (40,2 proc. trit.), atkovojo 4,6 bei perėmė 1,4 kamuolio ir atliko po 6 rezultatyvius perdavimus.

K.Irvingo kontraktas šiam sezonui yra 35 mln. dolerių, kitam – 36,6 mln. su žaidėjo opcija.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: