Į didžiausią kontraktą NBA istorijoje pretenduojantis N. Jokičius: jei „Nuggets“ pasiūlys, sutiksiu

Į didžiausią kontraktą NBA istorijoje pretenduojantis N. Jokičius: jei „Nuggets“ pasiūlys, sutiksiu

Denverio "Nuggets" lyderis Nikola Jokičius po pralaimėtos Vakarų konferencijos ketvirtfinalio serijos San Fransisko "Golden State Warriors" pareiškė, kad mielai pratęs sutartį su klubu, kuriam atstovauja visą savo karjerą NBA nuo 2015-ųjų.



Dabartinis MVP pretenduoja į didžiausią kontraktą lygos istorijoje – 254 milijonus JAV dolerių penkeriems metams.

"Kontrakto pratęsimas? Mane tai nudžiugintų, žinoma. Tačiau tai sprendžiu ne aš. Jei "Nuggets" pateiks pasiūlymą, sutiksiu, nes man patinka organizacija, patinka čia dirbantys žmonės. Palaikau gerus santykius su visais – nuo savininko iki aprangos vadybininko.

Antras MVP apdovanojimas iš eilės? Niekada apie tai nesvajojau. Savaime aišku, kad jei tai nutiks, bus nuostabu. Tai susiję su paveldu, mano vardas visiems laikams būtų įrašytas į istoriją", – teigia Serbijos krepšinio žvaigždė.


Reguliariajame sezone N.Jokičius vidutiniškai per 34 minutes rinko 27,1 taško (58,3 proc. metimų), atkovojo 13,8 bei perėmė 1,5 kamuolio, atliko 7,9 rezultatyvaus perdavimo ir blokavo 0,9 metimo.

Atkrintamosiose varžybose 27-erių 211 cm ūgio vidurio puolėjo rodikliai išliko įspūdingi – po 31 pelnytą tašką (57,5 proc. metimų), 13,2 atkovoto bei 1,6 perimto kamuolio, 5,8 rezultatyvaus perdavimo ir po 1 blokuotą metimą per 34 minutes.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: