D. Riversas apie pralaimėtas serijas pirmaujant 3-1: kartais tai tiesiog aplinkybės

D. Riversas apie pralaimėtas serijas pirmaujant 3-1: kartais tai tiesiog aplinkybės

Filadelfijos "76ers" vyriausiasis treneris Docas Riversas pakomentavo situaciją NBA Rytų konferencijos ketvirtfinalyje.



Jo auklėtiniai laimėjo pirmuosius tris susitikimus prieš "Raptors", tačiau vėliau Kanados klubas šventė dvi pergales iš eilės.

D.Riversas yra vienintelis treneris lygos istorijoje, kurio vadovaujamos komandos triskart pralaimėjo atkrintamųjų varžybų serijas pirmaudamos 3:1.

"Norėčiau papasakoti visą istoriją apie save. Mano "Magic" buvo silpnas, niekas nestatė už mus serijoje prieš "Pistons", kurie iškovojo titulą. Sugrįžkit ten ir pažiūrėkit į sudėtį. Pasakytumėt: "Dirbti treneriu – siaubinga". Nejuokauju.


Kas liečia mano "Clippers", Chrisas Paulas tuomet praleido pirmus du mačus, vėliau žaidė viena koja, o mes neturėjome aikštės pranašumo.

Ir paskutinis kartas: mano manymu, tiesiog atidavėme seriją. Tas atvejis, kai tai galiu pasakyti. Tuomet buvome "burbule", o ten daug ko pasitaikydavo, kadangi nebuvo namų tribūnų. Septintosios rungtynės galėjo vykti Los Andžele. Kartais taip nutinka.

Visada prisiimu asmeniškai atsakomybę dėl visko, kas su manimi vyksta. Tačiau kartais taip susiklosto aplinkybės. Kaip bus šį kartą? Reikia laimėti, tuomet daugiau nekalbėsime apie tai", – pareiškė D.Riversas.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: