M. Johnsonas: gerai pasirodyčiau ir šiuolaikinėje NBA

M. Johnsonas: gerai pasirodyčiau ir šiuolaikinėje NBA

Los Andželo "Lakers" legenda bei vienas geriausių visų laikų atakų organizatorių Magicas Johnsonas pareiškė, kad su savo žaidimo stiliumi nepasimestų ir šiuolaikinėje NBA lygoje.



"Sugebėčiau daryti tai, ką dariau savo karjeros metais. Patys pamąstykite. Negi manote, kad Larry Birdas nepataikytų į krepšį šiais laikais? Savo laiku jam tai sekėsi puikiai. Michaelas Jordanas negalėtų daryti to, ką darė savo karjeroje? Kai tu geras kažkurioje srityje, kai susitvarkei, kai laimėjai...

Aš laimėdavau visuose lygiuose. Šis sugebėjimas siekti tikslo, nugalėti, jis niekur nedingo nuo tų laikų, kai išbėgdavau į aikštelę.

Mano "akli" perdavimai veikė puikiai. Manau, kad jie būtų panaudoti ir dabar. Jei esate geras kažkurioje srityje, epocha nesvarbu, vis tiek sugebėsite tai daryti", – teigia 5 sykius NBA čempionas ir triskart lygos MVP.


206 cm ūgio įžaidėjas M.Johnsonas 1979-1996 metais NBA lygoje viso sužaidė 906 rungtynes, vidutiniškai rinko 19,5 taško, atkovojo 7,2 bei perėmė 1,9 kamuolio ir atliko 11,2 rezultatyvaus perdavimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: