K. Irvingas: jei „Cavaliers“ laikais būčiau toks protingas kaip dabar, su LeBronu iškovotume dar kelis titulus

K. Irvingas: jei „Cavaliers“ laikais būčiau toks protingas kaip dabar, su LeBronu iškovotume dar kelis titulus

Žvaigždėtasis Bruklino "Nets" atakų organizatorius Kyrie Irvingas pareiškė, kad jo išsiskyrimas su LeBronu Jamesu ir išėjimas iš Klivlando "Cavaliers" daugiausia buvo sąlygotas jo jaunu amžiumi ir patirties stoka.



2016 metais šis tandemas pirmą kartą klubo istorijoje atvedė "Cavaliers" į NBA viršūnę, o po kito sezono įžaidėjas paprašė mainų ir išvyko į Bostono "Celtics".

"Jei "Cavaliers" laikais būčiau toks protingas bei turėčiau dabartinį supratimą, kas toks esu, kartu su LeBronu tikrai turėtume dar keletą titulų.

Kadangi tuomet tarp mūsų būtų tarpusavio supratimas dėl to, ką aš darau, su kuo tenka turėti reikalų.


Nežinojau, kaip pasidalinti savo emocijomis. Tiesiog nesuvokiau, kaip tai reikia padaryti. Tad vietoj to, kad pasidalinčiau, izoliavausi nuo aplinkinių", – teigia K.Irvingas.

Septynerių "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis praleido didžiąją sezono dalį dėl kategoriško atsisakymo skiepytis nuo COVID-19.

30-metis 188 cm ūgio gynėjas reguliariajame sezone viso sužaidė vos 29 rungtynes, vidutiniškai per 38 minutes rinko 27,7 taško (41,8 proc. trit.), atkovojo 3,8 bei perėmė 1,4 kamuolio ir atliko 5,8 rezultatyvaus perdavimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: