B. Mathurinas teisinasi: LeBronas – didis žaidėjas, tiesiog negaliu sakyti, kad kažkas geresnis už mane

B. Mathurinas teisinasi: LeBronas – didis žaidėjas, tiesiog negaliu sakyti, kad kažkas geresnis už mane

Kaip jau rašėme, Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) naujokų biržoje Indianos "Pacers" aukštu šeštuoju šaukimu pasirinko buvusį Ąžuolo ir Tautvilo Tubelių komandos draugą Arizonos "Wildcats" gretose.



Kanadietis tuomet tvirtino, kad nekantrauja sužaisti prieš Los Andželo "Lakers" lyderį LeBroną Jamesą ir asmeniškai įsitikinti po 4 kartus lygos čempiono bei MVP pajėgumu.

"Man sako, kad Jamesas atrodo puikiai. Noriu pamatyti pats, kokio lygio tas puikumas. Nemanau, kad yra geresnių už mane. LeBronui teks įrodyti, kad jis už mane geresnis", – po biržos pareiškė Bennedictas Mathurinas.

Šie jaunojo talento žodžiai sukėlė nemažai pašaipų, tad krepšininkas nutarė pasiteisinti.


"LeBronas yra tarp visų laikų geriausiųjų. Gal net pasakyčiau, kad jis geriausias... Mane tiesiog ne visai teisingai suprato.

Mano karjera tik prasideda, šiuo metu negaliu sakyti, kad kažkas yra geresnis už mane. Tai yra pasitikėjimas savimi, teisingas nusistatymas", – teigia B.Mathurinas.

Praėjusiame NCAA čempionate 20-metis 202 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 33 minutes rinko 17,7 taško (37 proc. trit.), atkovojo 5,6 kamuolio ir atliko 2,5 rezultatyvaus perdavimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: