„Kings“ strategas: „Jei Sabonis ir Foxas nepateks į „Visų žvaigždžių“ mačą – gėda visiems“

„Kings“ strategas: „Jei Sabonis ir Foxas nepateks į „Visų žvaigždžių“ mačą – gėda visiems“

Sakramento "Kings" strategas Mike'as Brownas pareiškė, kad komandos lyderiai Domantas Sabonis ir De'Aaronas Foxas privalo patekti į šių metų NBA "Visų žvaigždžių" rungtynes.



"Jei Domas ir Foxy nepateks į "visų žvaigždžių" mačą – gėda visiems atrankos principams. Šie vaikinai labiau nei verti ten dalyvauti.

Juk kalbame apie Sabonį, kuris pagerino klubo rekordą pagal trigubus dublius per sezoną. Ir tai daug ką pasako. O mes juk žengiame ne 12-oje vietoje.

Nuoširdžiai tikiu, kad reikia skirti daug dėmesio tokiems rekordams, kai kalbame apie atranką į šias rungtynes. Domui ir Foxy neskiriama reikiamo dėmesio. Tai gėdinga. Oscaras Robertsonas buvo vienintelis, kuris surinko tokį trigubą dublį kaip Sabonis. Man tai yra išskirtinis pasiekimas. O tai ne pirmasis jo trigubas dublis.


Tikiuosi, anksčiau ar vėliau šie vaikinai sulauks tokio visos lygos dėmesio, kokio yra verti. Pradedant nuo žiniasklaidos, ypač nacionalinės. Ji turi daug įtakos žmonėms. Manau, Domas ir Foxy sulauks tinkamos pagarbos, kadangi jie puikiai žaidžia kiekviename mače", – rėžė M.Brownas.

Šiame NBA lygos sezone 26-erių 216 cm ūgio D.Sabonis vidutiniškai per 34 minutes renka 18,9 taško (61,3 proc. metimų iš žaidimo), sugriebia 12,5 kamuolio ir atlieka 7,1 rezultatyvaus perdavimo.

25-erių 191 cm ūgio D.Foxas per 23 minutes pelno 23,8 taško (50,5 proc. metimų iš žaidimo), atkovoja 4,4 kamuolio ir atlieka 6,1 rezultatyvaus perdavimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: