E. Kanteris Freedomas: mane medžioja mafija ir profesionalūs samdomi žudikai

E. Kanteris Freedomas: mane medžioja mafija ir profesionalūs samdomi žudikai

Socialiniuose tinkluose bei įvairiose poiltinėse aikštelėse itin aktyviai besireiškiantis Enesas Kanteris Freedomas teigia, kad jį medžioja samdomi žudikai.



"Girdėjau iš kai kurių draugų, kad manimi užsiima kartelis, mafija ir profesionalūs samdomi žudikai. Net nesitiki, kad Erdoganas kėsinasi į JAV pilietį tos šalies teritorijoje", – socialiniuose tinkluose pasiguodė E.Kanteris Freedomas.

Kaip jau rašėme, neseniai "The New York Post" pranešė, kad už informaciją padėsiančią suimti JAV pilietybę priėmusį turką jo gimtosios šalies valdžia paskelbė 10 mln. Turkijos lyrų (apie 490 tūkst. eurų) atlygį. Atletas oficialiai įtrauktas į Turkijos paieškomų teroristų sąrašą.

Aršus savo valstybės valdžios bei jos prezidento Recepo Tayyipo Erdogano kritikas šiuo metu lankosi įvairiose šalyse, neaplenkė ir Lietuvos.


30-metis 208 cm ūgio vidurio puolėjas NBA lygoje praleido 11 metų bei tapo aktyvistu, kuris kritikuoja ne tik savo šalies, tačiau ir Kinijos veiksmus.

"Situaciija tampa itin pavojinga. Anksčiau žmones iš sąrašo medžiodavo tik Turkijos žvalgyba, tačiau po atlygio paskelbimo tai darys visi. Nesu vienintelis, šiame sąraše daug žurnalistų, mokslininkų, sportininkų ir dėstytojų. Dabar jų gyvybės pavojuje dėl Turkijos valdžios veiksmų", – "The New York Post" teigė E.Kanteris Freedomas.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: