Ekspertas: K. Leonardas pasirengęs svarstyti galimybę pakeisti komandą

Ekspertas: K. Leonardas pasirengęs svarstyti galimybę pakeisti komandą

Garsus Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) ekspertas Skipas Baylessas pasidalijo informacija, kad lygos žvaigždė bei vienas Los Andželo "Clippers" lyderių Kawhi Leonardas gali palikti komandą jau ateinančią vasarą.



"Man pasakė, kad Kawhi galimai yra pasirengęs svarstyti galimybę pereiti į kitą organizaciją. Kitais metais jam garantuoti 46 mln. dolerių, kas tikrai neblogai. O dar po sezono turi 48,8 mln. opciją.

Tai ar jis gali pareikalauti mainų vasarą ar net prieš "deadline'ą" žiemą arba visgi palauks metus ir išeis į laisvųjų agentų rinką?

Jei organizacija, cituoju, "padarė jam kažką blogo, jis to neišgyvens". Kawhi nepamirš ir neatleis. Aš pats turiu įtarimų, kad jis paliks "Clippers", kaip tai padarė su "Spurs", – teigia S.Baylessas.


K.Leonardas Vakarų konferencijos ketvirtfinalio serijos trečiajame mače patyrė kėlio traumą, o "Clippers" nusileido "Suns" krepšininkams 1:4.

Šiame NBA lygos sezone 31-erių 201 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 34 minutes rinko 23,8 taško (41,6 proc. trit.), atkovojo 6,5 bei perėmė 1,4 kamuolio ir atliko 3,9 rezultatyvaus perdavimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: