D. Sabonis „Mūsų dar laukia daug gerų dalykų. Kitą sezoną sugrįšime stipresni“

D. Sabonis „Mūsų dar laukia daug gerų dalykų. Kitą sezoną sugrįšime stipresni“

NBA Vakarų konferencijos ketvirtfinalio lemiamose rungtynėse Domanto Sabonio atstovaujama Sakramento „Kings“ ekipa namuose 100:120 (31:30, 27:26, 23:35, 19:29) nusileido San Fransisko „Golden State Warriors“ komandai.



Seriją Sakramento krepšininkai pralaimėjo 3:4.

D. Sabonio sąskaitoje per 37 minutes buvo 22 taškai (10/15 dvit., 0/1 trit., 2/6 baud.), 8 atkovoti kamuoliai, 7 rezultatyvūs perdavimai, 2 blokai ir klaida.

Po mačo lietuvis pasidalijo mintimis.


„Didžiuojuosi šia komanda, trenerių štabu ir organizacija dėl to, ką mums pavyko pasiekti. Akivaizdu, kad šiandien yra skaudu, nes buvome arti to, kad žengtume į kitą etapą. Turime tai panaudoti kaip motyvaciją ir toliau konstruoti komandą bei žaidimą.

Visą sezoną turėjome smagų laiką kartu su miestu ir į areną susirinkusiais fanais. Namuose šiemet turėjome progą pasiekti kažką įspūdingo. Skaudu, kad nepavyko. Akivaizdu, kad viskas nesusiklostė taip, kaip norėjome.

Tikiu, kad tai tik pirmasis žingsnis. Mūsų dar laukia daug gerų dalykų. Turime išnaudoti dabartines emocijas, jas nukreipti į šią vasarą, o kitą sezoną sugrįžti stipresniems.

Stephenas Curry yra vienas geriausių krepšininkų. Ateiti į septintąsias rungtynes ir žaisti tokį krepšinį. Tai yra kažkas neįtikėtino“, - kalbėjo mūsiškis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: