„Fenerbahče“ Š. Jasikevičiui siūlo dvigubai didesnę algą

Kai atrodė, kad Šarūnas Jasikevičius tikrai lieka Kauno „Žalgirio“ komandoje ir kitą sezoną, čia netikėtai savo pasiūlymą pateikė Stambulo „Fenerbahče“ ekipa ir sujaukė visą situaciją.



Skelbiama, jog „Fenerbahče“ deda maksimalias pastangas prisivilioti lietuvį į savo gretas.

Pranešama, kad turkų ir lietuvio pokalbiuose pasistūmėta į priekį, nors iki susitarimo dar toli. Pasak turkų spaudos, Šaras paprašė laiko ir atsakymą dėl savo ateities pateiks per artimiausias kelias dienas.

LRT.lt praneša, kad „Fenerbahče“ galėtų pasiūlyti Š. Jasikevičiui apie 1,5 mln. eurų siekiantį metinį uždarbį. Tai dvigubai didesnę algą, nei strategas gaudavo „Žalgirio“ klube. Pasak 24sek.lt žiniomis, Šaras LKL čempionų gretose uždirba apie 850 tūkst. eurų.

lrytas.lt pakalbino žurnalistą iš Turkijos Ugurą Ozaną Sulaką, kuris atskleidė, jog su Š. Jasikevičiumi bendrauja pats Željko Obradovičius. Būtent serbas nori, kad Šaras taptų komandos treneriu.



Primename, kad Ž. Obradovičius ir Š. Jasikevičius palaiko ypač šiltus ir artimus santykius dar nuo Atėnų „Panathinaikos“ klubo laikų.

Stambulo klubas žaidėjo algoms kitą sezoną skirs 12 milijonų eurų. Pagrindinis ekipos tikslas kitą sezoną - patekti į Eurolygos atkrintamąsias ir žaisti Turkijos lygos finale.

Primename, jog „Fenerbahče“ fanai socialiniuose tinkluose užbombardavo žinutėmis Š. Jasikevičiaus profilį. Apie tai skaitykite čia.

Apie tai, kad „Fenerbahče“ fanai reikalauja Š. Jasikevičiaus, skaitykite čia.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: