S. Obradovičius: per daug gerbėme CSKA (D. Itoudis: paleidome savo šansą)

Kaip jau rašėme, Eurolygos penktajame ture netikėtumas užfiksuotas Serbijoje, kur nesėkmę patyrė Maskvos CSKA (2/3) klubas. Dimitrio Itoudžio auklėtiniai po pratęsimo 84:86 (20:18, 23:17, 8:11, 22:27, 11:13) nusileido Sašos Obradovičiaus treniruojamiems Belgrado "Crvena Zvezda" (2/2) krepšininkams.



Po šios gana netikėtos pergalės Serbijos klubo strategas komentavo, kad pradžioje per daug gerbė tituluotą bei favoritu laikytą varžovą.

"Tai labai svarbi pergalė. Pirmoje pusėje turėjome problemų, mes žiūrėjome į favoritą su pernelyg didele pagarba ir žaidėme ne taip, kaip norėjome, - teigė S.Obradovičius. - Tačiau stengiantis gynyboje, pradeda gerėti ir puolimas.

Antroje pusėje ėmėme ne tik geriau kovoti dėl kamuolių, visa gynyba, asmeninė ir komandinė, tapo kur kas geresnė, o tai mums suteikė lemiamo ryžto. Labai džiaugiuosi, kad pavyko."


Armiečių strategas labiau apeliavo į nusisukusią sėkmę.

"Žaidimas galėjo susiklostyti kitaip. Manau, paleidome savo šansą, kai pirmaujant 14 taškų gerai suorganizavome ataką, tačiau nepavyko dėjimas. Nekontroliavome atšokusius kamuolius, padarėme keletą bereikalingų klaidų, o varžovai pataikė svarbius metimus", - komentavo D.Itoudis.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: