„Barcelona“ neatmeta galimybės įsigyti Th. Walkupą?

Serbijos spauda pirmadienį pranešė, kad Eurolygoje bręsta grandioziniai mainai, į kuriuos įsitrauktų ir Kauno „Žalgiris“. Pasak pranešimo, Marius Grigonis būtų išvykęs į Šarūno Jasikevičiaus „Barcelona“ ekipą.



Tiesa, šią informaciją iškart paneigė pats „Žalgirio“ klubas.

Tuo tarpu antradienį žurnalistas Uguras Ozanas Sulakas ir „Mundo Deportivo“ praneša, kad Šarūno Jasikevičiaus treniruojama Barselonos „Barcelona“ ekipa nusižiūrėjo 27 metų 193 cm ūgio Thomasą Walkupą.

Turkų žurnalisto Sulako žiniomis, Th. Walkupas yra net pagrindinis „Barcelona“ taikinys, o antras pasirinkimas -  Leo Westermannas.

Krepsiniozinios.lt šaltiniai informuoja, kad toks sandoris yra mažai tikėtinas.

Primename, jog pastaruoju metu su „Barcelona“ siejamas Stambulo „Fenerbahče“ gynėjas L. Westermannas, tačiau prancūzo persikėlimas į Kataloniją pakibo ant plauko.



Ispanų spauda praneša, kad Thomasas Heurtelis ir jo agentūra bandė apgauti „Barcą“ bei vietoje persikėlimo į Stambulą norėjo priimti Madrido „Real“ komandos pasiūlymą.

Dėl šios priežasties katalonai sustabdė L. Westermanno persikėlimą ir gali imtis atsarginio varianto - Th. Walkupo.

Amerikietis į Kauną atvyko 2018 metais bei du kartus tapo LKL čempionais.

Eurolygoje krepšininkas vidutiniškai pelno po 6,7 taško, atkovoja po 3,3 ir perima po 1 kamuolį, atlieka po 5 rezultatyvius perdavimus bei renka po 9 naudingumo balus.

Tuo tarpu LKL čempionate atletas renka po 7 taškus, po 3,1 atkovoto kamuolio, po 4,4 rezultatyvius perdavimus ir po 10,5 naudingumo balo.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: