Pergalingą metimą pataikęs M.Grigonis: „Švenčių proga įkrito“ (P. Jankūno komentaras)

Marius Grigonis pataikė pergalingą metimą Kauno „Žalgirio“ arenoje, o Lietuvos čempionai rezultatu 74:73 įveikė Miuncheno „Bayern“.



Po rungtynių mačo herojus džiaugėsi tiek pademonstravimu, kad gali atlikti tokius metimu, tiek dėkojo aukštesnėms jėgoms.

„Jie tikrai žaidė labai gerai, davė daug kontakto. Vienos sunkiausių rungtynių. Smagu, kad šiais metais per šventes kaip dovaną suteikėme žmonėms. Tokie laikai, smagu, kai kažkas gero įvyksta“, - teigė M. Grigonis.

- Mariau, kaip turėjo atrodyti paskutinė ataka?


- Buvo tas vienas derinys ir trys skirtingi variantai. Tiesiog nenorėjau šį kartą praleisti ir tikėjau, kad galiu įmesti. Smagu, visada noriu tokių metimų ir visada prašai Dievo, kad pasisektų.

- Koks tas jausmas, kai paleidi tokį metimą?

- Labai sukyla emocijos. Laimi vienas rungtynes ir taip sukyla emocijos. Žiauriai smagu, nes visiems šventę padarai, visiems emocijos sukyla. Tai labai smagu.  

- Ką galite pasakyti apie tą epizodą po dviejų kėlinių?

- Aš manau, kad šiandien buvo sunkiausios sezono rungtynės. Šneku apie kontakto lygį. Jie irgi norėjo tos pergalės. Gerai paruošta, gerai treniruojama komanda. Tokį kontaktą buvome gavę tik iš „Barcelonos“. Manau, kad toli eis „Bayern“. Smagu, kad mes irgi bandėme atsakyti, gal kažkuriais momentais pritrūko to, bet šiandien sėkmė buvo mūsų pusėje.



Kauno „Žalgirio“ kapitonas džiaugėsi komandos pergale prieš Miuncheno „Bayern“, įvertino M.Grigonio pergalingą metimą ir sveikino sirgalius su šventėmis.






Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: