Atskleisti du pagrindiniai kandidatai, kurie gali pakeisti Š. Jasikevičių

Atskleisti du pagrindiniai kandidatai, kurie gali pakeisti Š. Jasikevičių

Barcelona, VTB ir stopkadras nuotr.

Šarūno Jasikevičiaus vadovaujama „Barcelona“ patyrė fiasko Ispanijos Karaliaus taurės ketvirtfinalyje, kuriame 87:89 nusileido Malagos „Unicaja“ krepšininkams.



Po šio mačo daug kritikos sulaukė pats Šaras, kuris prisiėmė atsakomybę.

„Negaliu pasakyti, kaip elgtis likusioje sezono dalyje. Dabar turime susikrauti lagaminus ir keliauti namo. Susėsti su trenerių štabu ir vaikinais, kalbėti ir tobulėti. Blogiausia, kad mano kalba šiandien, rytoj ir poryt bus labai panaši. Negalėjome žengti kito žingsnio“, - kalbėjo Šaras.

Tuo metu Ispanijos spauda praneša, kad „Barcelona“ turi du pagrindinius kandidatus, kurie vasarą gali pakeisti Š. Jasikevičių.


Tai - Xavi Pasculis bei Jaka Lakovičius.

Būtent X. Pasculis yra rimčiausias kandidatas pakeisti Šarą.

X. Pascualis „Barcelona“ vyr. treneriu buvo 2008-2016 metais. Vėliau du sezonus ji treniravo Atėnų „Panathinaikos“, o nuo 2020 metų iki dabar vadovauja Sankt Peterburgo „Zenit“ krepšininkams.

Tuo tarpu J. Lakovičius šiuo metu treniruoja Las Palmo „Gran Canaria“, kuri sėkmingai rungtyniauja Ispanijos čempionate.

J. Lakovičius „Barcelona“ ekipoje rungtyniavo 2006-2011 metais.

„Vasarą be kontrakto bus Xavi Pascualis. Su juo jau vyksta pokalbiai. Nėra abejonių, kad jo kandidatūra bus rimtai svarstoma“, - kiek anksčiau rašė „Mundo Deportivo“ apžvalgininkas.

Tuo tarpu „Marca“ pareiškė, kad vienintelis šansas Šarui likti „Barcoje“ yra laimėti Eurolygą.


„Vadovų kantrybė nėra geležinė ir iš jo tikimasi ne tik Ispanijos čempionato titulo. Barsą nori Eurolygos taurės. Jam reikia žūtbūt laimėti Eurolygos titulą, jei jis nori „Barcelona“ ekipoje dirbti kitą sezoną“, - rašė „Marca“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: