K. Maksvytis: apie „Real“ ir persigrupavimą po taurių savaitgalio (VIDEO)

K. Maksvytis: apie „Real“ ir persigrupavimą po taurių savaitgalio (VIDEO)

Kauno „Žalgiris“ ketvirtadienį žais dar vienas Eurolygos rungtynes. Kazio Maksvyčio auklėtiniai svečiuose susikaus su Madrido „Real“ krepšininkais.



Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ vyr. treneris K. Maksvytis tikisi, kad tiek Džananas Musa, tiek Walteris Tavaresas žais prieš „Žalgirį“.

„Laukia vienas iš Eurolygos grandų, pasižymintis ypač geru puolimu, greitu tempu. Jie yra antri pagal pelnomus taškus Eurolygoje. Nesinorėtų su jais leistis į taškų lenktynes, mūsų tikslas bus sulėtinti žaidimą, kurti daugiau pozicinių atakų, atimant jų lengvus taškus. Prieš tokią komandą reikia ir patiems daug įmesti. Laukia sunkios rungtynės ir turime persigrupuoti po taurės savaitgalio

Jeigu yra, ką švęsti, kiek leidžia galimybės, reikia atšvęsti. Reikia mokėti dirbti – reikia mokėti švęsti. Vieną dieną pašventėme, vieną pasiilsėjome ir nuo vakar kibome į darbus. Toks ir šventimas viduryje sezono.


Bandysime Taylorą įtraukti labiau. Pusfinalyje pabandėme jį naudoti ir matėme, kad trūksta fizinės kondicijos. Taip pat jis dar nėra pilnai atsigavęs po traumos. Manau, kad dabar tikrai jo vaidmuo bus didesnis, mums reikia jo energijos, prasiveržimų, greičio“, - teigė K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: