J. Zdovcas - apie naujoką, traumas ir rungtynes su „Olympiacos“ (VIDEO)

J. Zdovcas - apie naujoką, traumas ir rungtynes su „Olympiacos“ (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ ekipa trečiadienį žaidė trečiąsias Eurolygos rungtynes ir po atkaklios kovos 61:73 (14:13, 13:16, 15:17, 19:27) Belgrado „Crvena Zvezda“ klubui.



Ketvirtadienį Jure Zdovco auklėtiniai atvyko į Grakiją, kur penktadienį susikaus su Pirėjo „Olympiacos“ krepšininkais.

Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Jure Zdovcas atskleidė, kad šiuo metu labiau koncentruojasi į savo komandos žaidimą, o ne į varžovus.

„Atvirai sakau, kad sukasi mintys apie trečiadienio rungtynes su „Crvena Zvezda“. Ypatingai dėl to, kadangi šioje komandoje esu naujokas. Daugiau dėmesio skiriu mums, tobulėjimui, klaidoms, individualiems pasirodymams.


Žinome, kad „Olympiacos“ yra labai stipri ekipa, jie turi gerą sudėtį. Jie rungtyniauja namuose, nors daug sirgalių nesitikime. Jie žaidžia protingai, organizuotai, stengiasi tave apkvailinti ir nubausti tave tuo metu, kai esi pažeidžiamas labiausiai. Tai bus geras testas.

Rytoj matysime su kuriais žaidėjais žaisime, bet nepaisant visko, turime pakankamai jėgos ir nusiteikimo. Taip pat pamatysime žaidėjų charakterį, kaip jie reaguoja į pralaimėjimus.

Kad rytoj žais Janis Strelniekas ir Paulius Jankūnas yra tikimybė 50/50. Aš vis dar nežinau. Kad ir ką gydytojai pasakys, jie nebus 100 procentų pasiruošę. Pažiūrėsime rytoj.

Naujos informacijos apie ieškomą naujoką neturiu. Šiuo metu tikrai nieko nežinau. Turime tiesiog ieškoti geriausio varianto, esančio rinkoje“, - pasakojo J. Zdovcas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: