„Partizan“ direktorius: Ž. Obradovičius atsisakė 10 mln., jis – fenomenalus

„Partizan“ direktorius: Ž. Obradovičius atsisakė 10 mln., jis – fenomenalus

Belgrado "Partizan" sporto direktorius Zoranas Savičius nepagailėjo pagyrų prie komandos vairo grįžusiam vienam tituluočiausių Europos strategų Željko Obradovičiui.



61-erių serbas šiame klube baigė žaidėjo ir pradėjo trenerio karjerą bei pirmą iš savo devynių kartų tapo Eurolygos čempionu.

"Jo meilė "Partizan" yra tiesiog nereali. Ir požiūris į klubą – taip pat. Mažai kas gali patikėti, kad kažkas gali atsisakyti 10 mln. eurų vardan to, kad atvyktų į "Partizan".

Željko pasielgė būtent taip. Lyginu jį su krovininio traukinio lokomotyvu, kuriam nesvarbu, kiek vagonų jis tempia – penkis, šešis ar dešimt. Jis tiesiog tempia viską, kas pakrauta. Jo energetika yra neįtikėtina. Mėgstu stebėti kiekvieną treniruotę.


Kai nutarė atvykti į "Partizan", sutiko nusileisti ne į savo lygį, kas yra nelengva. Anksčiau jis komandoje turėjo tris geriausius įžaidėjus Europos krepšinio istorijoje.

Dabar jis kitoje terpėje, tačiau pasiryžęs surinkti jauniausią Europos taurės komandą. Mūsų vidutinis amžius kiek daugiau nei 23 metai. Jis tai priėmė ir nuo pirmos dienos elgėsi taip, tarsi treniruotų CSKA ar "Panathinaikos", o ne "Partizan". Tai yra fenomenalu", – teigia Z.Savičius.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: