„Žalgirio“ fanai apie D. Sirvydį: „Būsimas komandos lyderis“

„Žalgirio“ fanai apie D. Sirvydį: „Būsimas komandos lyderis“

LKF ir LKL nuotr.

Kauno „Žalgirio“ klubas pasipildė vienu talentingiausių savo kartos Lietuvos krepšininkų. Žaliai baltus marškinėlius nuo artėjančio sezono vilkės Deividas Sirvydis, su kuriuo pasirašyta sutartis pagal formulę „2+1“.



NBA patirties turintis gynėjas praėjusiame sezone vilkėjo Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ marškinėlius, su komanda varžėsi Europos taurės turnyre ir iškovojo bronzos medalius Lietuvos čempionate.

Po šios žinios „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Jaučiu geriausias pasirašymas Žalgirio naujam sezone bus, žinant kokius legionierius dar planuoja pasirašyt, o Deivido lubos labai aukštos, džiaugiuosi šitu pasirašymu“, - rašė Andrius.

„Sveikas atėjęs į žaliai baltų ŝeimą. Gero žaidimo, daug tritaŝkių ir visokiariopos sėkmės. Džiugu“, - komentavo Violeta.

„Kažkaip nujaučiu, kad Italas nusodins Sirvydį.. ir ne tą komandą pasirinko..Tikėkimės, kad nesėdės ant suoliuko“, - rėžė Auksis.

„Geras postūmis į priekį, gal pagaliau pavyks ir LKL žiedus laimėti“, - savo mintis išdėstė Vytautas.

„Sveikinimai atėjus į tituluočiausią Lietuvos komandą ! Linkėjimai Žalgiryje tobulėjimo EL ir gero žaidimo LKL“, - mintimis dalinosi Brigita.

„Sveikinimai, puikios naujienos! Būsimas Žalgirio lyderis!“, - rašė Danas.

„Jis eis toli, seku jį nuo pat pradžių, kai dar nebuvo toks žinomas kaip dabar, matėsi iškart potencialas žaidėjo“, - komentavo Augustas.


„Su tokiais naujokais Eurolygos dugne būsim“, - rėžė Afroditė

„Smagu, kad dabar tai oficialu. Sveikas prisijungęs prie žaliai baltų“, - savo mintis išdėstė Giedrius.

„Iš abiejų pusių teisingas pasirinkinas. O toliau...priklausys nuo treniriotės, azarto, užsispyrimo ir t.t.“, - mintimis dalinosi Jūratė.


Įspūdingą žaidimą D.Sirvydis demonstravo Europos taurės turnyre – per kiek daugiau nei 30 minučių jis vidutiniškai rinko po 18,9 taško (42,3% tritaškių) ir buvo rezultatyviausias viso turnyro žaidėjas.

Universalus krepšininkas taip pat vidutiniškai atkovojo po 4,4 kamuolio, atliko po 2,6 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 17,8 naudingumo balo.

Lietuvos rinktinės narys „Betsafe-LKL“ čempionate buvo išrinktas į simbolinį penketą. Lietuvos čempionate jis pelnydavo po 15,6 taško, sugriebdavo po 3,1 kamuolio ir atlikdavo po 2,2 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: