„Green White Boys“: „Galima konstatuoti tik vieną - LKL finalai pagaliau tampa įdomūs“

„Green White Boys“: „Galima konstatuoti tik vieną - LKL finalai pagaliau tampa įdomūs“

LKL nuotr.

Kauno „Žalgirio“ ekipai nepavyko apginti LKL titulą. Jie ketvirtose finalo serijos rungtynėse 87:88 nusileido Vilniaus „Ryto“ komandai ir seriją iki trijų pergalių pralaimėjo 1-3.



Praėjus šiek tiek laiko nuo LKL finalo pabaigos, savo mintimis pasidalijo ištikimiausi „Žalgirio“ sirgaliai „Green White Boys“.

Kviečiame paskaityti:

„Pagaliau susigulėjus mintims po finalinės serijos galime ir apibendrinti finalinę seriją ir sezoną. Sezonas baigėsi tikrai ne taip kaip tikėjomės ir taip pralaimėti seriją, kai visi mačai vyko apylygiai, yra labai skaudu. Galima būtų rasti daug pasiteisinimų, kodėl taip atsitiko, bet jų čia tikrai nereikia - Žalgiris turi trypti LKLe visus ir išvadas pasidaryti reikėtų visiems organizacijoje - nuo fanų AUDI klube iki žaidėjų. Galima konstatuoti tik vieną - finalai pagaliau tampa įdomūs.


Iš džiugesnių dalykų - dar kovo mėnesį išbandytas naujasis sektorius finalų serijos metu tapo nuolatine aktyvaus palaikymo vieta. Iš pradžių šiek tiek atrodė baisu, jog persikėlus iš 250 vietų į 800 vietų sektorių gali būti sunku jį užpildyti, bet pamatėme kaip klydom - žmonės sunkiai tilpo net ant laiptų šalia sektorių.

Iš naujo sektoriaus daug lengviau valdyti visą areną - esame žymiai matomesni ir girdimesni. Bet pastebėjome ir kitą efektą - senajame 116/117 sektoriuje jau buvome “prisijaukinę” aplinkines tribūnas - žmonės ar specialiai pirkdavosi bilietus šalia, ar per tiek metų jau buvo išmokę visas dainas ir jungdavosi prie jų. Naujajame sektoriuje pamatėme priešingą vaizdą, šoninės tribūnos buvo ganėtinai pasyvokos ir net galima buvo pamatyti kuriozišką vaizdą, kai auksiniuose sektoriuose esantys žmonės stovi ir aktyviai palaiko komandą, o šalimais esantis sektorius sėdi.

Tad raginame visus prijaučiančius palaikymui ir norinčius būti šalia, pirkti kito sezono abonemento bilietus aplink mūsų tribūną - kuo daugiau aktyviau mėgstančių palaikyti komandą žmonių, tuo tik geriau. Kitą sezoną tai bus nuolatiniai mūsų namai ir tikimės, jog viskas bus tik geryn.

Sezonas buvo tribūnai puikus visokeriopai - jau minėtas naujasis sektorius, daug naujų aktyvių tribūnos naujokų, rekordiniai namų ir išvykos mačų skaičiai. Ir kaip visada duoklė ir kitai Žalgirio organizacijos daliai - Žalgiriui kūrėme palaikymą įvairiose amžiaus kategorijose. Žinoma, ne visi šie jaunieji krepšininkai taps profesionalais, bet jie tas akimirkas prisimins ilgam ir Žalgiris reikš daug daugiau nei tik komandą. Galime pasidžiaugti ir naujomis dainomis, kurios tikrai labai neblogai “prilipo” ir visai arenai. Turime jau nemažai idėjų naujoms skanduotėms ir dainoms ir nekantraujame jas išbandyti jau kitame sezone.

Negalime nepaliesti ir palaikymo arenoje temos. Jei prieš keletą metų kažkas būtų parodęs kaip atrodys palaikymas Eurolygoje ar šių metų finalų serijoje tikrai nebūtumėm patikėję. Darbas metai iš metų su visa arena, pratinimas prie dainų davė savo vaisių ir turime tikrai neblogą vaizdą.

Bet. Tikrai yra vienas didelis “bet” kalbant apie palaikymą arenoje. Turime tam tikrą segmentą žmonių arenoje, kurie jokiu būdu nesijungs į aktyvų palaikymą ir galime daužyti galvą į sieną, bet jiems į visa tai nusispjaut - jie neužsidės atributikos, ateis su ofisiniais marškiniais ir tiek. Jeigu šių žmonių nesutriggerina Gorhamo ŽK skanduotės, varžovų klubo baneriai komunikacijoje ar priešų skanduotės, jiems nepadės niekas. Labai prašome likti tokius žmones namie. Geriau mažiau, bet kokybiškiau. Tokiose serijose norime, kad visi būtų išprotėję kaip ir mes. Bent jau kad atkarpomis visų akys degtų ir visa arena liepsnotų. To ir palinkėsime visiems ateinančiame sezone!“, – rašė „Green White Boys“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: