L. Kleiza apie rinktinės vakarėlį: „Blogiausia, kad tokie dalykai išeina iš rūbinės“

L. Kleiza apie rinktinės vakarėlį: „Blogiausia, kad tokie dalykai išeina iš rūbinės“

LKF ir stopkadras nuptr.

Šaltinis: 7bet.lt

Lietuvos krepšinio pasaulį drebina naujas projektas – Kleiza vs Tiškevičius, kuriame dalyvauja legendinis Lietuvos krepšininkas Linas Kleiza ir sporto žurnalistas bei komentatorius Karolis Tiškevičius. Du šios sporto šakos ekspertai Youtube kanale dalinasi savo prognozėmis.



„Susėdome ir suskaičiavome, kas, kiek ir ko individualiai atsigėrė ir kas mušė televizorių per olimpinę atranką. Studijoje - buvęs Lietuvos rinktinės šėlionių kapitonas. Kodėl nepatekome į olimpiadą ir kiek butelių kaklų buvo nusukti - sužinok pasižiūrėjęs naujausią mūsų laidą“, - rašo organizatoriai.

Tuo metu Linas Kleiza piktinosi krepšininku, kuris nutekino informaciją.

„Žiūrėkite, nebuvo ten jokio skandalo ir niekas negėrė taip stipriai, kaip viskas yra nupasakojama. Savo šakes galite slėpti ir žaidėjų deginti nereikės. Esmė, kad iš tokio mažo reikalo padarė labai didelį. Dabar ieškoma kaltininkų, bet nieko ten nebuvo tokio.


Blogiausia šioje istorijoje, kad tokie dalykai išeina iš rūbinės. Tikrai ne dėl to buvo pralaimėta atranka. Tai yra tiesiog pasiteisinimų ieškojimas. Kai pralaimi, visada būna daug priežasčių . Dabar visi šneka, kad turime neva girtuoklių rinktinę. Taip nebuvo“, - kalbėjo L. Kleiza.

Norint pamatyti daugiau epizodų iš laidų, kviečiame sekti Kleiza vs. Tiškevičius Instagram paskyrą arba Kleiza vs. Tiškevičius TikTok bei Facebook puslapius.

Plačiau apie Kleiza vs Tiškevičius projektą skaitykite ČIA.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: