„Ryto Balsas“: „Giedrius Žibėnas ir toliau žiba“

„Ryto Balsas“: „Giedrius Žibėnas ir toliau žiba“

FIBA nuotr.

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) Vilniaus „Rytas“ (15/5) sužaidė pavydėtiną trečią ketvirtį, per kurį padėjo pagrindus pergalei.



Išvykoje 97:67 (24:19, 24:21, 28:7, 21:20) buvo sutriuškinta Prienų „CBet“ (7/15) komanda.

Po šio mačo savo mintis išdėstė „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Giedrius Žibėnas ir toliau žiba - kad ir kokia tai neoriginali būtų frazė, ji yra absoliučiai teisinga. "Rytas" Prienuose pratęsė pergalių seriją ir tą padarė labai įtikinamu būdu, laimėdami 30 taškų skirtumu.


Nieko daug ir nepasakysi - pergalė tokia, kokios ir norėtųsi žaidžiant su LKL antros lentelės pusės komandomis. Reikėtų tik išskirti Gyčio Radzevičiaus pasirodymą - penki tritaškiai iš penkių, 17 taškų ir didžiausias +/- rodiklis komandoje.

Ivano Buvos debiutas taip pat maloniai nustebino - 13 taškų, 11 atkovotų kamuolių, o svarbiausia - labai protinga metimų selekcija. Jei Martyno Echodo veiksmuose dažnai matomas noras padaryti kuo daugiau įvairių judesių, tai kroatas judesių daro tiek, kiek jų reikia. Belieka tik tikėtis, kad Ivanas Buva ir toliau atrodys taip smagiai.

Na o kalbant apie įvykius už aikštelės ribų, įvyko tai, ko, tikriausiai, turėjome laukti - nutrauktas kontraktas su Ryanu Boatrightu. Vargu, ar yra daug liūdinčių dėl tokio klubo sprendimo. Klausimas tik vienintelis - ar į jo vietą atvyks dar vienas naujokas?

Kiek liūdnesnės naujienos - Vilniaus "Perlo" jaunimas NKL atkrintamosiose startavo pralaimėjimu Gargždų komandai. Vilniečiai du su puse kėlinio laikė rungytnių vadeles savo rankose, tačiau prasileido spurtą 19:0 ir palaidojo šansus laimėti rungtynes. Aštuntfinalio serija - iki dviejų pergalių, tad kovo 2-ąją vyksiantį mačą laimėti bus privaloma“, - rašė „Ryto Balsas“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: