„Ryto“ fanai: „Rytas“ - būsimas šio sezono LKL čempionas

„Ryto“ fanai: „Rytas“ - būsimas šio sezono LKL čempionas

Vilniaus „Rytas“ sekmadienį tapo antruoju „Betsafe-LKL“ finalo dalyviu.



Giedriaus Žibėno auklėtiniai namuose 87:80 (25:24, 20:20, 20:24, 22:12) palaužė Panevėžio „Lietkabelį“ ir pusfinalio serijoje iki trijų pergalių triumfavo „sausu“ rezultatu – 3:0.

Vilniečiai jau kitą savaitę pradės „Betsafe-LKL“ finalo seriją su Kauno „Žalgiriu“, o panevėžiečiai sezoną užbaigs serija dėl trečiosios vietos su Utenos „Juventus“.

Po šio mačo itin patenkinti buvo „Ryto“ aistruoliai, kurie išreiškė savo džiaugsmą socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje.


Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Nenustebino eilinė Ryto pergalė prieš Lietkabelį, Rytas būsimas šio sezono LKL čempionas“, - rašė fanas Mario.
 
„Super, nors pagarba ir Lietkaliui, gražiai vyrai sukovojo. Na tikimės geros kovos su žaliais“, - komentavo Saulius.

„Pagaliau klube atsirado vienybė, ir žaidejai kovoja už sirgalius, trenerius ir Vilniaus miestą, ir pagalvojus dar jei būtų Ndour, ir Jacksonas pas mus, išvis būtų kosminė komanda, kur tikrai galėtum kalbėti apie daugiau nei pusfinalį. Ačiū vyrams už atsidavimą ir sausą laimėjimą“, - rėžė sirgalius Irmantas.

„Malonu stebėti kaip vyrai žaidžia, susitelkę kaip vienas kumštis. Sėkmės komandai ir kiekvienam atskirai“, - džiaugėsi fanė Irena.

„Pagarba! Sėkmės finale, tikslai kaip visada, turi būti didelį!“, - komentavo Erikas.

„FANTASTIKA. Po tokio klaikaus sezono, jau perėjus į Žibėno erą, tai tiesiog nuostabus pasiekimas, kai užtikrintai žengiam finalan. Su pergale ir tikimės besimègaujančių krepšinio prieš Žalgirį“, - rašė Algirdas.


„Pagarba Żibenui, ką jis nuveikė su komanda“, - džiaugėsi fanas selas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: