„Ryto Balsas“: „Belieka laikyti kumščius ir tikėtis, kad M. Ndouras liks iki sezono galo“

„Ryto Balsas“: „Belieka laikyti kumščius ir tikėtis, kad M. Ndouras liks iki sezono galo“

LKL nuotr.

Vilniaus „Ryto“ (9/1) komanda rungtynes pradėjo slogiau, bet galiausiai įsirašė dar vieną pergalę į sąskaitą Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“).



Giedriaus Žibėno auklėtiniai namie 81:65 (21:17, 19:18, 22:13, 19:17) įveikė Alytaus „Dzūkiją“ (4/5). Vilniečiams tai septintoji iš eilės pergalė „Betsafe-LKL“.

Po mačo savo mintimis pasidalijo „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Rungtynės labai panašios į susitikimą su Jonava, kai po pergalės prieš pajėgesnį varžovą komandai pradžioje yra sunkiau rasti motyvacijos. Pradžioje tiek Ivanui, tiek visai komandai prireikė laiko prisitaikyti prie po krepšiu stovinčio Lapetos gynybos, bei rasti būdų sustabdyti nesenstantį Mindaugą Lukauskį, pagarba ir linkėjimai jam. Simpatiškai atrodė mobilus ir viską gynyboje besikeičiantis Ryto penketukas su Maurice'u vidurio puolėjo pozicijoje, belieka laikyti kumščius ir tikėtis, kad šią savaitę pasigirdę gandai apie galimą jo likimą komandoje iki sezono galo virs realybe.


Išskirti kažką iš vilniečių šį kart nesinori ir belieka palinkėti sveikatos tiek Arnui, tiek po traumų sveikstantiems mūsų žaidėjams, kuriuos viliamės pamatyti jau po rinktinių pertraukos. Ji labai reikalinga, nes suteiks progą pailsėti daugiau rungtyniaujantiems žaidėjams, išsigydyti traumas ir treniruotėse tinkamai pasiruošti būsimam labai svarbiams mačui su Oldenburgu.

7 iš eilės, važiuojam toliau!“, - rašė „Ryto Balsas“.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: