„Olimpas“ pristatė naujus savininkus ir vyr. trenerį

„Olimpas“ pristatė naujus savininkus ir vyr. trenerį

Šarūnas Vaitkus facebook nuotr.

Palangos miesto meras Šarūnas Vaitkus socialiniame tinkle pranešė, kad Palangos „Olimpas“ turi naujus savininkus ir trenerį.



„Palangos krepšinio klubas „Palangos Olimpas“ išlieka ir savo pergales skirs Palangai

Šiandien Palangos savivaldybėje lankėsi ir mums prisistatė naujasis Palangos krepšinio klubo „Palangos Olimpas“ direktorius Valentinas Rumiancevas.

Tad pirmoji ir pati svarbiausia žinia – Palangos krepšinio klubas „Palangos Olimpas“ pakeitė savininkus, bet ne lokacijos vietą. „Olimpas“ niekur neiškeliauja, lieka Palangoje, toliau rungtyniaus NKL ir stengsis mus džiuginti savo pergalėmis.


Nuo praėjusios savaitės vidurio naujuoju Palangos „Olimpo“ direktoriumi tapęs V. Rumiancevas – krepšinyje patyręs specialistas, iki šiol darbavęsis Kretingos komandoje „Kretinga“. Jis papasakojo, jog dabar vyksta klubo komplektacijos darbai.

Šįryt pasirašyta sutartis ir jau oficialiai galima skelbti, kad naujuoju mūsų ekipos vyriausiuoju treneriu tapo palangiškis Erikas Kubilius – profesionalus krepšininkas, atstovavęs įvairiems NKL klubams, buvęs Gargždų klubo vyriausiasis treneris.

Vyksta žaidėjų atranka ir derybos su jais, o visą komandą ketinama sukomplektuoti per ateinančius du mėnesius.

„Tikimės surinkti konkurencingą biudžetą, atsižvelgiant į jo galimybes turėti geriausius žaidėjus ir žiūrovams bei sirgaliams pasiūlyti gražų žaidimą ir džiuginti pergalėmis“, – žadėjo naujasis vadovas. Jis akcentavo, kad bus stengiamasi, kad Palangos „Olimpo“ žaidimo kartelė būtų išlaikyta.

Klubas nekeis nei savo pavadinimo, nei atributikos, savo treniruotėms bei namų rungtynėms ir toliau naudos Palangos sporto centro bazę.

Naujieji klubo savininkai V. Rumiancevas bei Laimonas Maceikis perėmė ne tik „Olimpo“ licenciją žaisti NKL, bet ir tuos įsipareigojimus, kurie numatyti sutartyje su Palangos miesto savivaldybe.

Linkime Palangos „Olimpui“ gerų žaidėjų ir gero žaidimo bei, žinoma, naujajame NKL sezone lauksime kuo daugiau pergalių!“, - rašo Š. Vaitkus.


Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: