M. Lukauskis nekabina sportbačių ant vinies

M. Lukauskis nekabina sportbačių ant vinies

Nuotr.: Jurbarkas-Karys / NKL

Ilgaamžis krepšininkas Mindaugas Lukauskis šį sezoną lakstys Regionų krepšinio lygos (RKL) A diviziono Birštono „Milastos“ gretose.



„Klubas parodė dėmesį ir norą matyti mane komandoje. O aš visada noriu būti ten, kur manęs nori. Be to, prie mano visų naujų veiklų treniruočių ir rungtynių grafikas labai puikiai dera bei netrukdo vienas kitam“, – sakė tituluotasis žaidėjas.

„Labai džiaugiamės, kad pavyko susitarti su tokią didelę patirtį turinčiu žaidėju. Neabejoju, kad Mindaugas bus naudingas ne tik žaidžiant krepšinį, bet ir pasidalins savo sukaupta ilgamete profesionalo patirtimi bei padės tiek žaidėjams, tiek treneriams, tiek visai komandai visapusiškai augti ir tobulėti. Nostra.lt – RKL tikslas – ugdyti jaunąją krepšininkų kartą, o į visą procesą integravus tokio kalibro žaidėją tai daryti galima gerokai efektyviau. Manau, kad prie tokio žaidėjo visi norės pasitempti, stengtis ir mokytis. Žvelgiant iš kitos pusės, tai gali padėti populiarinti krepšinį kaip sporto šaką regione, kas leis pritraukti daugiau vaikų į krepšinio treniruotes ir auginti ateities talentus”, – teigia Birštono „Milastos” vadovas Kristupas Bubnys.

Pernai M. Lukauskis tapo Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempionu, kai finale triumfavo su „Jurbarku-Kariu“.


Praėjusį sezoną veteranas ant parketo vidutiniškai praleisdavo po 28 minutes, per kurias rinkdavo po 11,5 taško.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: