Rinktinės sudėtyje – trys naujokai ir sugrįžtantis D. Motiejūnas



Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris Darius Maskoliūnas pirmadienį paskelbė 14-os žaidėjų sąrašą, su kuriais kitą savaitę pradės pasiruošimą Europos čempionato atrankos rungtynėms su Belgijos ir Čekijos rinktinėmis.

Sudėtyje ir komandos senbuviai – Mantas Kalnietis, Jonas Mačiulis, Mindaugas Kuzminskas. Ir komandos naujokai – Rokas Jokubaitis, Tomas Dimša, Paulius Valinskas bei po ilgesnės pertraukos rinktinės marškinėlius vėl užsivilksiantis Donatas Motiejūnas.

„Nuo pirmos dienos, kai tapau treneriu, su manimi kontaktavo ir buvome susitarę, kad jis tikrai atvyks į šį langą, bet žinote, kokia buvo situacija ir po mūsų pokalbio aš Donatą žmogiškai paliakiau. Susitarėme, kad šioje situacijoje jam nebuvo verta važiuoti, bet atsitiko šita nelaimė ir buvau susitikęs su juo, jis dega noru atstovauti rinktinei ir pasirodyti, tai nematau priežasčių, dėl ko jam to nedaryti“, – apie Donatą Motiejūną teigė D.Maskoliūnas.

Atrankos etapą lietuviai pradės vasario 21 dieną išvykoje su Belgijos rinktine. Rungtynės su Čekijos komanda vasario 24 dieną vyks Vilniuje, „Siemens“ arenoje. Jų pradžia 19 valandą 30 minučių, o bilietus į šį susitikimą platina tiketa.lt



Lietuvos rinktinė Europos čempionato atrankos C grupėje dar susitiks su Danijos rinktine, o į Senojo žemyno pirmenybes pateks trys geriausios grupės komandos.

LIETUVOS VYRŲ KREPŠINIO RINKTINĖS SUDĖTIS EUROPOS ČEMPIONATO ATRANKOS RUNGTYNĖMS SU BELGIJOS IR ČEKIJOS RINKTINĖMIS

Mantas Kalnietis, Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“
Žygimantas Janavičius, Klaipėdos „Neptūnas“

Rokas Jokubaitis, Kauno „Žalgiris“
Tomas Dimša, Panevėžio „Lietkabelis“
Paulius Valinskas, Panevėžio „Lietkabelis“
Deividas Gailius, Klaipėdos „Neptūnas“
Jonas Mačiulis, Atėnų „AEK“
Mindaugas Kuzminskas, Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“
Arnas Butkevičius, Vilniaus „Rytas“

Eimantas Bendžius, Vilniaus „Rytas“
Gytis Masiulis, Klaipėdos „Neptūnas“
Donatas Motiejūnas, Šanchajaus „Sharks“
Evaldas Kairys, Vilniaus „Rytas“
Martynas Sajus, Panevėžio „Lietkabelis“


  








Krepsinionamai.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: