Meilės dienos proga - papildomi bilietai į olimpinės atrankos turnyrą



Meilės dienos proga Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė ištikimiausiems sirgaliams turi dovanų. Olimpinės atrankos turnyro abonementas aktyviausių sirgalių sektoriuose – 130 ir 131 (kartu su Sėkla ir kompanija), – vos 60 eurų. Tai reiškia, kad vieno, Kauno „Žalgirio" arenoje vyksiančio susitikimo kaina – tik 6,67 euro!

Šia dovana gali pasinaudoti LKF ir „Mes už Lietuvą" nariai, kurie išsamią informaciją šiandien gavo el. paštu. Jei dar nesate nariu, tai galite padaryti paspaudę čia.

Sirgaliai turėtų suskubti, nes šių abonementų kieks labai ribotas. Bilietus platina bilietai.lt

Lietuvos rinktinė kovą dėl teisės kautis olimpinėse žaidynėse pradės birželio 23 dieną dvikova su Venesuelos rinktine, o birželio 25 laukia akistata su Pietų Korėjos rinktine. Birželio 27 dieną vyks pusfinalių, o 28 – finalų diena. Kelialapį į olimpines žaidynes iškovos tik turnyre nugalėjusi rinktinė.



Rungtynių tvarkaraštis:

Birželio 23 d.: dvejos rungtynės (grupių etapas): Lenkija – Angola; Lietuva – Venesuela;

Birželio 24 d.: dvejos rungtynės (grupių etapas): Venesuela – Pietų Korėja; Angola – Slovėnija;

Birželio 25 d.: dvejos rungtynės (grupių etapas): Slovėnija – Lenkija; Pietų Korėja – Lietuva;

Birželio 27 d.: dvejos rungtynės (pusfinaliai);

Birželio 28 d.: vienerios rungtynės (finalas).

Sirgaliai taip pat kviečiami palaikyti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę ir 2021 metų Europos krepšinio čempionato atrankos rungtynėse su Čekijos ekipa. Į vasario 24 dieną „Siemens" arenoje vyksiantį susitikimą bilietų kainos prasideda nuo 12,99 euro! Juos platina tiketa.lt










Krepsinionamai.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: