D. Giedraitis jungiasi prie vyrų rinktinės

D. Giedraitis jungiasi prie vyrų rinktinės

LKL nuotr.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė jau rytoj (vasario 21 d.) pradeda pasiruošimą artimiausioms 2023-ųjų metų FIBA Pasaulio taurės atrankos rungtynėms su Bosnija ir Hercegovina – paskutinės akimirkos sprendimu prie rinktinės pasirengimo stovyklos prisijungs Panevėžio „Lietkabelio“ gynėjas Dovydas Giedraitis.



Į išplėstinį rinktinės kandidatų sąrašą anksčiau įtrauktas 193 cm ūgio krepšininkas prisijungs prie prieš keletą dienų jau skelbto keturioliktuko.

D. Giedraitis 2017, 2018 ir 2019 metais atstovavo Lietuvos jaunimo rinktinėms, o dar šį vakarą kartu su „Lietkabelio“ komanda pasidabino Karaliaus Mindaugo taurės sidabro medaliu.

Lietuvos krepšinio federacija (LKF) visiems sirgaliams siūlo išskirtinę galimybę skristi kartu su vyrų rinktine į išvykos rungtynes su Bosnija ir Hercegovina vasario 24–ąją dieną, skrydžiais Vilnius–Tuzla–Vilnius. Tiesioginis skrydis iš Vilniaus numatytas vasario 23–ąją, o grįžimas vasario 25–ąją. Daugiau informacijos ir galimybę įsigyti bilietą rasite paspaudę ant šios nuorodos. Įsigyti bus galima tik skrydį arba paketą, kuriame jūsų patogumui pasirūpinta ir viešbučiu.


Bilietus į artėjantį FIBA 2023-ųjų metų Pasaulio taurės mačą Lietuvoje (vasario 27 d. 19:30 val., Avia Solutions Group Arena, Vilnius) su Bosnija ir Hercegovina platina Tiketa.lt ir bilietai.lt.

LTU.Basketball

Video rekomendacijos: