„Dizaineriai“ namie pralaimėjo paskutinių sekundžių trilerį

„Dizaineriai“ namie pralaimėjo paskutinių sekundžių trilerį

Klubo nuotr.

Netikėtą pralaimėjimą Italijos krepšinio lygos pirmenybėse patyrė Milano "AX Armani" (18/5) klubas, vis dar išsaugojantis lyderio pozicijas čempionate.



"Dizaineriai" namuose po atkaklios kovos 81:83 (18:24, 23:21, 22:24, 18:14) nusileido Varezės "Openjobmetis" (9/14) krepšininkams.

Ettore Mesinos auklėtiniams tai buvo antrasis pralaimėjimas iš eilės vietinėje lygoje ir net trečiasis per pastarąsias penkias rungtynes.

Tuo tarpu Eurolygoje milaniečiai jau yra užsitikrinę kelialapį į atkrintamąsias, tiesa, pastarajame ture taip pat nusileido vienai turnyro autsaiderių Atėnų "Panathinaikos".


Likus žaisti apie pusantros minutės svečiai turėjo 4 taškų pranašumą - 80:76, tačiau aikštės šeimininkai nesiruošė pasiduoti ir surengę spurtą 5:0, po Kyle'o Hineso baudos metimo išsiveržė į priekį 81:80.

Vis dėlto viena paskutinių atakų priklausė Varezės krepšininkams. Michele Ruzzieris pelnė dvitaškį su pražanga ir sėkmingai realizavęs baudos metimą sugrąžino savo komandai pranašumą - 83:81.

Paskutinėje atakoje Luigi Datome turėjo progą išplėšti pratęsimą, bet jo metimas buvo netikslus.

Buvęs žalgirietis Zachas LeDay'us šiose rungtynėse įmetė 14 taškų, atkovojo 4 kamuolius ir surinko 14 naudingumo balų.

Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose žaidė argentinietis veteranas Luisas Scola pelnęs 18 taškų, Toney Douglasas pridėjo 16.

"AX Armani" gretose Kevinas Punteris ir Sergio Rodriguezas pasižymėjo po 14 taškų.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: