Europos taurėje „Lietkabelis“ pralaimėjo „Aris“ krepšininkams

Europos taurėje „Lietkabelis“ pralaimėjo „Aris“ krepšininkams

LKL nuotr.

Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ sužaidė dar vienerias 2024-25 m. sezono rungtynes – Europos taurės turnyre Nenado Čanako auklėtiniai antrosiose namų rungtynėse 74:92 pralaimėjo Salonikų „Aris“ ekipai iš Graikijos.



Kieta kova prasidėjusiose rungtynėse geriau startavo svečiai, kurie, vedami į priekį aštuonis taškus pelniusio Vassilio Toliopoulos, po pirmojo kėlinio turėjo nedidelę persvarą (16:19).

Antrajame ketvirtyje „Aris“ surengė kiek geresnę atkarpą ir įpusėjus kėliniui įgijo dviženklį pranašumą (20:31), kurį išlaikė iki pertraukos (32:42).

Nors trečiojo kėlinio pradžioje šeimininkams pavyko sumažinti skirtumą jau tik iki šešių taškų (38:44), varžovai iš Salonikų neužtruko susigrąžinti dviženklę persvarą ir į lemiamą ketvirtį nusinešti plius penkiolika (55:70).


Ketvirtajame kėlinyje svečiams liko tik išspręsti formalumus – likus trims minutėms komandas skyrė jau septyniolika taškų (70:87) ir sugrįžti į rungtynes nė vieno tritaškio šįvakar nepataikiusiems (0/14) šeimininkams nepavyko.

Šiose rungtynėse panevėžiečiai vertėsi be traumuotų Justino Briggso, Danieliaus Lavrinovičiaus ir Andrija Stipanovičiaus.

Artimiausias namų rungtynes „7bet-Lietkabelis“ žais jau šeštadienį, spalio 12 d. su Vilniaus „Rytu“.

„Lietkabelis“: Mantas Rubštavičius 15, Marko Pecarski 13, Georgios Kalaitzakis 12, Dovis Bičkauskis 10.


„Aris“: Vassilis Toliopoulos 26, Eleftherios Bochoridis 13 (7 atk. kam.), David De Juliusas ir Manos Chatzidakis po 12.

KKLietkabelis.lt

Video rekomendacijos: