„Žaliai Baltų Dievų“ klipo filmavimo užkulisiai ir gyvos reakcijos (VIDEO)

„Žaliai Baltų Dievų“ klipo filmavimo užkulisiai ir gyvos reakcijos (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ ekipa jubiliejinį 80-mečio sezoną pasitiko su Justino Jaručio klubui sukurtu kūriniu „Žaliai Balti Dievai“, kuris gyvai jau spėjo nuskambėti ir „Žalgirio“ arenoje.



Pilnutėlės „Žalgirio“ arenos įkvėpti žalgiriečiai pirmosiose Eurolygos rungtynės įveikė „FC Barcelona“ ekipą, o J.Jaručio kūrinys iškart tapo vienu 2024–2025 m. sezono simbolių.

Per nepilną savaitę „YouTube“ platformoje „Žaliai Balti Dievai“ buvo perklausyti jau daugiau nei 180 tūkst. kartų ir „Populiariausių“ puslapyje įsitaisė pirmoje vietoje.

„Spotify“ platformoje peržiūrų skaičius irgi artėja prie 50 tūkstančių. „Žalgiris TV“ komanda kviečia dar kartą prisiminti šį kūrinį ir užmesti akį į tai, kas vyko jo vaizdo klipo filmavimo užkulisiuose.


„Jeigu man vaikui būtų pasakę, kad šiandien darysi tai – būčiau nepatikėjęs, – dar filmavimo aikštelėje kalbėjo J.Jarutis. – Aš manau, kad šitas bandymas buvo fainas, nes aš buvau toks rimtesniu veidu.“

Dar klipo filmavimo proceso metu į būsimą rezultatą su džiaugsmu žvelgė ir klipo režisierius Alanas Cibulskas, vienas „KEMKETURI“ įkūrėjų.

„Dabar darome stabilius kadrus, o iškart po jų šoksime į rankas, kad turėtume kitokį ir fainesnį judesį. Viskas labai gerai. Man atrodo, kad Justinas yra patenkintas, aš irgi patenkintas. Darome gerą darbą“, – sakė klipo kūrybos direktorius.

Atskiro paminėjimo šio kūrinio ir klipo atsiradimo istorijoje verti ir „Green White Boys“, kurie ne tik nuspalvino klipą žaliai baltomis spalvomis, bet ir prisidėjo prie žodžių kūrybos.

„Labai džiaugiuosi, kad ir jie čia yra. Man atrodo, kad tai yra istorinis dalykas ir „Žalgiriui“, ir visai Kauno krepšinio bendruomenei“, – klipo filmavimą apibendrino J.Jarutis.

Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: