A. Trinchieri: „Rinka nėra sunki, o neįmanoma“ (VIDEO)

A. Trinchieri: „Rinka nėra sunki, o neįmanoma“ (VIDEO)

Ketvirtadienį Kauno „Žalgiris“ žais dar vienas Eurolygos rungtynes. Andrea Trinchieri auklėtiniai namuose susikaus su Tel Avivo „Maccabi“ krepšininkais.



Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ vyr. treneris A. Trinchieri pasisakė apie sunkias naujoko paieškas.

„Mūsų laukia sunkus mačas. „Maccabi“ žaidžia labai gerai, nepaisant visų traumų. Jie žaidžia agresyviai, atletiškai. Tai bus rimtas išbandymas mūsų sistemai. Turėsime solidžiai žaisti 40 minučių, būti protingais ir efektyviais. Po trejų rungtynių išvykoje sugrįžtame namo. Turėsime postūmį iš mūsų sirgalių žaisdami namuose.

Kalbant apie Tyrone'ą Wallace'ą, buvau nustebęs. Tyrone'as buvo nuoširdus, paprastas vaikinas, ir tai aš labai vertinu. Dar nesu to patyręs, bet kaip jis susitvarkė su šia situacija, tai buvo beveik tobula.


Nesupraskite klaidingai. Rinka nėra sunki, o neįmanoma. Kiekvienais metais yra vis blogiau. Pernai „Žalgiris“ žaidėjo ieškojo 5 mėnesius. Mums to nepavyko padaryti. Kai Keenanas susižeidė, mes sumokėjome labai brangiai.

NBA klubai savo kontrolėje dabar turi daugiau žaidėjų, tad jauni talentingi amerikiečiai tiesiog čia nevažiuoja. Yra komandų, kurios ieško naujokų nuo rugsėjo 1 d.“, - kalbėjo italas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: