Legendinis žaidėjas netiki „Žalgiriu“: „Nematau progreso „Žalgirio“ komandoje“

Legendinis žaidėjas netiki „Žalgiriu“: „Nematau progreso „Žalgirio“ komandoje“

Kauno „Žalgirio“ klubas sėkmingai pradėjo Eurolygos sezoną. Andrea Trinchieri auklėtiniai iškovojo tris pergales ir patyrė vieną pralaimėjimą.



LKL vicečempionai nugalėjo „Barcelona“, Bolonijos „Virtus“ ir Milano „Emporio Armani“, bet nusileido Pirėjo „Olympiacos“ krepšininkams.

Tuo metu legendinis Tel Avivo „Maccabi“ žaidėjas Talis Buršteinas pasidalino savo įžvalgomis apie šį Eurolygos sezoną.

Buvęs krepšininkas trumpai pasisakė ir apie „Žalgirio“ klubą.


„Tai legendinis klubas, kuris turi ilgą istoriją bei yra laimėjęs Eurolygos turnyrą. Tiesa tai buvo labai senai. Dabar „Žalgiris“ nebeturi tokių ambicijų, bet visada gali nustebinti.  

Gerbiu šį klubą, tačiau šį sezoną jie neturi jokių šansų žengti į Eurolygos atkrintamąsias. Eurolyga stiprėja kiekvienais metais, tačiau nematau tokio pačio progreso iš „Žalgirio“ komandos“, - teigė T. Buršteinas.

T. Buršteinas taip pat atkrintamosiose nemato ir Tel Avivo „Maccabi“ klubo.

„Maccabi“ šiemet stipriai susilpnėjo. Vasarą klubui nepavyko išsaugoti žaidėjų branduolio, o dėl visiems žinomų priežasčių nauji krepšininkai nenoriai rinkosi „Maccabi“ pasiūlymą. Komandos biudžetas taip pat susitraukė, todėl šio sezono ambicijos yra kuklesnės. Pirmas dvyliktukas būtų geras pasiekimas. Sugrįžus taikai, „Maccabi“ ir vėl kovos dėl vietos atkrintamosiose“, - pareiškė buvęs krepšininkas.

Įdomu, kad T. Buršteinas spėjo, kad ketvirtadienį „Maccabi“ nugalės „Žalgirio“ komandą.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: